fbpx
autorulota inchiriere

Inchiriaza Libertatea in Vama Veche

autorulota inchiriere

Inchiriaza Libertatea in Vama Veche

Locul care e in sine un mit urban, un refugiu al visatorilor, o legenda a Marii Negre. Cu totii am auzit pana acum, cel putin o poveste controversata din si despre Vama Veche. E cu siguranta locul in care timpul curge diferit, prejudecatile isi pierd valoarea, iar diversitatea infloreste. Locul ideal pentru o vacanta cu autorulota.


Vama Veche si-a inceput povestea in anii 80, ca o oaza de libertate a ganditorilor si intelectualilor vremii respective. Plajele salbatice, valurile rebele si linistea celui mai sudic punct al tarii, faceau din ea un colt de rai in timpul opresiunii comuniste.

Cu trecerea anilor, acest loc a devenit un paradis al mintilor creative si sufletelor idealiste. In anii 90, Vama Veche incepea sa atraga din ce in ce mai multi artisti, hipioti si rebeli ai vremii. Reprezenta intoarcerea la origini, regasirea timpurilor pierdute si o infinita sursa de inspiratie.

Astazi, este una dintre cele mai comerciale zone  ale litoralului romanesc. Mii de tineri o asociaza cu nonconformismul, distractia si descoperirea de sine. Un loc care te imbie sa te cunosti mai bine, sa-ti descoperi limitele si dorintele cele mai ascunse.

Apropierea de natura si senzatia de libertate sunt principalele motive pentru care preferam sa mergem in Vama Veche cu autorulota. Ne dorim o experienta cat mai apropiata de ceea ce reprezinta acest loc. Dorim sa ne leganam in hamacul din terasa, pana uitam de unde venim, incotro ne indreptam si ne lasam linistiti furati de valuri.

Desi exista numeroase optiuni din care putem alege, La Rulote e camping-ul cel mai apreciat de catre turisti. Atmosfera sa boema si rustica, garanteaza cea mai autentica experienta a locului, asigurand totodata facilitatile necesare unui concediu relaxant. Camping-ul include bucatarii, dusuri, toalete si curent electric pentru autorulote. Totul inconjurat cu verdeata, flori si la doar o scurta plimbare distanta de plaja.

Si ce plimbare! Falezele sunt pline de terase acoperite cu stuful emblematic al locului. Care de care mai creative, mai colorate, mai pline de personalitate. Plajele sunt populate de cea mai diversa combinatie de oameni. Iar focurile de tabara si petrecerile pana la rasarit, sunt la ordinea zilei.

Aici ai sa intalnesti oameni din toate grupurile sociale de care ai auzit si probabil chiar cateva in plus. Vei realiza cate tipuri de mentalitati exista in afara cercului tau de cunoscuti. Tot ce e obisnuit pentru tine, va fi pus la incercare. Iar daca ai norocul sa absorbi energia pozitiva din toate acestea, experienta ta in Vama Veche va fi mai mult decat o vacanta cu autorulota la mare.

Vama Veche ofera insa si alte activitati, pe langa contemplare si renumitele festivaluri de muzica folk. Cum ar fi scuba diving, ski nautic, plimbari cu parapanta si o multime de jocuri pe nisip si pe apa. Iar daca ai obosit, nici o problema. Aici nu te va judeca nimeni, daca atipesti la umbra unui stuf, cu capul pe ghiozdan si parul in nisip.

Recomandari de trasee cu autorulota prin România

O dimineata la mare. Te trezesti, fiindca ti-e frig la picioare. Briza e puternica si ai uitat usa autorulotei deschisa. Cauti patura, sa te acoperi. Te distrage zgomotul pescarusilor. Iti amintesti ca esti la mare. Si nu mai vrei sa dormi. Nu tragi patura peste cap. Nu dai snooze la telefon. Iti incepi ziua. Inca ti-e somn. Dar ce are? Dormi pe plaja. Si asa incepe libertatea…

Anotnio Curnetta a spus candva ca „In viata exista 3 lucruri care te fac sa visezi cu ochii deschisi: iubirea, muzica si marea. Daca le-ai pus impreuna, ai gasit paradisul”. Nu putem garanta totul, dar Vama Veche cel putin ni le asigura pe ultimele 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

× Buna, aveti intrebari?